Verm-X

Kalderon AB är svensk importör av Verm-X, en samling engelska örtpreparat för djur, som tagits fram i samarbete med några av de främsta örtspecialisterna i världen.

Preparaten, som finns både i fast form och som tinktur, är sammansatta av elva olika örter och helt fria från kemiska tillsatser. Bland örterna ingår vitlök, almbark, pepparmint, timjan, snärjmåra, kanel, brännässla och kvassia. Det exakta receptet varierar beroende på djurets art.

I England marknadsförs Verm-X som ett medel mot invärtes parasitangrepp hos allt från hästar till smådjur och boskap. Det är dock inte ett godkänt och testat naturläkemedel.

Läs mer om Verm-X på www.verm-x.com

Kolla masken

Kalderon AB är även återförsäljare för Kollamasken, en låda som hjälper dig att testa om din häst eller ditt smådjur är drabbat av parasiter. Provet analyseras av Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik. Det är snabbt, prisvärt och säkert!

Primero Total

Primero Total är ett unikt spannmålsfritt kraftfoder, designat av hästfysiologer, med målet att förbättra hästens hälsa, prestation och matsmältningssystem. Kalderon AB är återförsäljare. Läs mer på www.primerototal.se